producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  support 290
 

50 € UPDATE

Het nieuwe € 50-biljet is nu in omloop. Dit biljet beschikt over verbeterde echtheidskenmerken ten opzichte van het ‘oude’ biljet. Deze echtheidskenmerken zijn dermate veranderd of verplaatst, dat onze apparatuur een software update nodig heeft om ze te kunnen herkennen.

U kunt de software aanschaffen om uw Merlin product te updaten! Op de detailpagina van uw product kunt u controleren of de update aanwezig is voor uw apparaat: het serienummer is bepalend

Bij een aantal machines is update alleen mogelijk via onze support afdeling. Mocht uw apparaat niet geüpdatet kunnen worden en u wilt hiervoor een vervangende detector of bankbiljettelmachine aanschaffen, dan kunt u via +31 (0)346 265424 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen en dan zorgen we voor een passende aanbieding!

Via deze link gaat u naar de mogelijke 50€ SD card updates

Vacatures

pand maarssen

Merlin groeit stormachtig! Wil jij werken aan producten die je straks overal tegenkomt? Kom dan ons topteam versterken en kijk op onze vacature pagina.

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er is op dit moment 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2017 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.