producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Geldtelmachine

Naast de jarenlange ervaring in het distribueren en onderhouden van geldtesters, kunt u bij ons ook terecht voor een geldtelmachine voor uw munten. Tevens kunt u bij ons terecht voor een geldtelmachine voor u biljetten.

Merlin is een professionele leverancier, waar u ook direct online en uit voorraad uw producten kunt bestellen. Bekijk de beschrijving die bij onze producten staan en bestel direct uw vals geld detector, geldtelmachine of bijvoorbeeld uw geldwisselautomaat. 

Wij hebben diverse types in ons assortiment. Wat denkt u bijvoorbeeld van de I-Sniper geldtelmachine. De I-Sniper is een waardetelmachine met de meest geavanceerde valsgelddetectie, waardoor alleen stopt met tellen bij valse biljetten en niet meer als er scheurtjes, ezelsoortjes of plakband op een biljet zit. Bij de producten kunt u kiezen voor de mogelijkheid tot het afsluiten van een service contract.

Naast de keuze voor een nieuwe geldtelmachine kunt u ook kiezen voor een gebruikte geldtelmachine of wellicht een demo geldtelmachine. Regelmatig hebben we diverse gebruikte geldtelmachines staan, welke we direct kunnen leveren tegen scherpe prijzen.

U bent altijd welkom in onze showroom, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen via 0346-265424 voor een proefopstelling of demo bij u. U kunt meer informatie aanvragen via onze info aanvraag. 

 

Ons nieuwe bedrijfspand

snelweggevel LR

Het gaat voorspoedig met de nieuwbouw van ons kantoor! Lees meer...

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn op dit moment geen vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.