producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  support 290

100 / 200 EURO UPDATE

De nieuwe€ 100 en € 200 bankbiljetten vormen de afronding van de Europa-serie, de tweede serie eurobankbiljetten, en zijn nu in omloop.

U kunt de Update software aanschaffen om uw Merlin product te updaten! Op de updatepagina kunt u controleren of de update aanwezig is voor uw apparaat: het serienummer is bepalend

Bij een aantal machines is update alleen mogelijk via onze support afdeling. Mocht uw apparaat niet geüpdatet kunnen worden en u wilt hiervoor een vervangende detector of bankbiljettelmachine aanschaffen, dan kunt u via +31 (0)346 265424 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen en dan zorgen we voor een passende aanbieding!

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

© 2017 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.