producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  support 290

100 / 200 EURO UPDATE

Op 17 september 2018 heeft directielid Yves Mersch de nieuwe eurobankbiljetten van € 100 en € 200 onthuld. De nieuwe bankbiljetten vormen de afronding van de Europa-serie, de tweede serie eurobankbiljetten, en komen op 28 mei 2019 in omloop.

U kunt de software aanschaffen om uw Merlin product te updaten! Op de updatepagina kunt u controleren of de update aanwezig is voor uw apparaat: het serienummer is bepalend

Bij een aantal machines is update alleen mogelijk via onze support afdeling. Mocht uw apparaat niet geüpdatet kunnen worden en u wilt hiervoor een vervangende detector of bankbiljettelmachine aanschaffen, dan kunt u via +31 (0)346 265424 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen en dan zorgen we voor een passende aanbieding!

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

© 2017 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.