producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Over Merlin

Merlin Security Services BV (hierna: Merlin) houdt zich sinds 1996 bezig met het distribueren en onderhouden van allerhande geldtesters, en het trainen van gebruikersgroepen.

Merlin heeft zich de jaren tot 2002 geconcentreerd op de US-dollar, omdat dit de meest vervalste valuta is. Door deze specialisatie en de specifieke problematiek op het gebied van US-dollars, waarbij de versies van vervalsingen zich met grote regelmaat aandienden en door steeds geavanceerdere apparatuur steeds beter werden, heeft Merlin een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in het omgaan met snel veranderende omstandigheden buiten de eigen invloedssfeer.

E-vision Eurotester
Sinds de introductie van de Euro in 2002 heeft Merlin haar markt vergroot naar geheel Nederland. Merlin heeft hierin een leidende rol bij het plaatsen van Eurotesters en met name de E-vision, de meest verkochte tester van Nederland.

In korte tijd is een netwerk opgebouwd waarbij een uitgesproken partnership wordt aangegaan tussen Merlin en betreffende (retail)organisatie. Dit heeft geresulteerd in ondersteuning van bedrijven tijdens evenementen, waarbij bijvoorbeeld cassieres een spoedcursus in het herkennen van valse Euro's krijgen, en daarnaast natuurlijk de beschikking kregen over een goedgekeurde eurotester ter ondersteuning.

Trainingen
Zoals al aangehaald wordt de band met de client zeer hoog gewaardeerd. Voor de klanten biedt Merlin trainingen op locatie aan, waarbij groepen tot 25 man in 2 uurs-sessies worden bijgepraat door ervaren docenten. Indien u interesse heeft kunt u dit kenbaar maken middels een inschrijformulier.

E-learning
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor e-learning. Wij stellen middels uw intranet of via internet een module beschikbaar voor de medewerkers zodat zij in hun eigen omgeving, tijd en tempo alle wetenswaardigheden te weten kunnen komen.

Cliënten en referenties
Merlin heeft cliënten in alle sectoren en bedrijven waar gewerkt wordt met contant geld. Of het nu gaat om geld tellen, controleren, verpakken, wisselen; Merlin is uw partner. Ook bedrijven die te maken kunnen krijgen met identiteitsfraude (vrijwel iedereen die mensen aanneemt) vinden bij Merlin de technische kennis en apparatuur om dit probleem accuraat aan te pakken.

Indien u wenst kunnen wij u referenties en contactpersonen verstrekken van bedrijven waar wij zaken mee doen.

Ik hoop dat dit korte stukje u een indruk van Merlin kan geven en wens u veel succes bij uw bezoek aan onze site. Ik ben gaarne bereid het een en ander mondeling of telefonisch toe te lichten.

Hoogachtend,

Ron van Veenendaal,

Merlin Technology

 

Info & Route

Merlin
Industrieweg 4, 3606 AS Maarssen

T +31 (0)346 26 54 24
info@merlin.nl

IBAN : NL51 INGB 0008 2741 72
BIC   : INGBNL2A

BTW nr.: 820663992B01
KVK: 30259118

(betalingen t.n.v. Merlin Technology, o.v.v. uw ordernummer)

Klik op het kaartje voor een routeplanner

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn op dit moment 2 vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2017 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.