producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Geld tellen

Merlin is een bedrijf wat zich bezig houdt met het distribueren en onderhouden van onder andere geldtesters, machines om geld te tellen, kluizen en wisselautomaten. Merlin is uw partner ongeacht in welke sector u werkzaam bent. Of het nu gaat om geld tellen, controleren, verpakken of geld wisselen, bij Merlin bent u aan het juiste adres!

Geld tellen wordt met een muntsorteermachine van Merlin voor u een stuk gemakkelijker. Terwijl u het geld aan het tellen bent wordt het gelijk gesorteerd. Naast een muntsorteermachine kunt u voor een waardeteller voor uw biljetten bij Merlin terecht. Op onze website kunt u in de internetwinkel heel makkelijk en snel een machine om geld te tellen, een geldwisselautomaat of een vals geld detector bestellen. Al onze producten hebben wij in voorraad staan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom!

Naast nieuwe machines om geld te tellen, kunt u ook bij Merlin terecht voor het huren van machines en het aanschaffen van gebruikte en/of demo machines. Voor de actuele voorraad kunt u het beste contact met ons opnemen.

Meer informatie kunt u aanvragen via onze info aanvraag of u kunt telefonisch contact opnemen met 0346-265424.

Ons nieuwe bedrijfspand

snelweggevel LR

Het gaat voorspoedig met de nieuwbouw van ons kantoor! Lees meer...

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn op dit moment geen vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.