producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Vals geld

Merlin houdt zich sinds 1996 bezig met het distribueren en onderhouden van testers voor vals geld. Merlin heeft in deze jaren een schat aan kennis opgedaan en ervaring opgebouwd en heeft een leidende rol bij het plaatsen van valsgelddetectoren.

Wilt u graag dat uw personeel valsgeld kan herkennen? Wij kunnen voor u trainingen op locatie organiseren, waarbij groepen van 25 man in 2 uur worden bijgepraat door ervaren docenten op het gebied van vals geld en het gebruik van vals geld detectoren. 

Merlin heeft in alle sectoren cliënten en bedrijven waar gewerkt wordt met contant geld. Of het nu gaat om geld tellen, controleren op vals geld, verpakken, wisselen; Merlin is uw partner.

Op onze site vindt u diverse producten voor het testen van vals geld in verscheidene prijsklasses. Bij Merlin kunt u direct online producten uit voorraad bestellen, waaronder ook uw vals geld detector, maar uiteraard bent u ook welkom in onze showroom, zodat wij u uitgebreid kunnen inlichten over de mogelijkheden.

Via de site kunt u alvast een brochure van de gewenste vals geld detector downloaden. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u ons telefonisch bereiken op 0346-265424. Wij helpen u graag verder!

 

Ons nieuwe bedrijfspand

snelweggevel LR

Het gaat voorspoedig met de nieuwbouw van ons kantoor! Lees meer...

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn op dit moment geen vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.