producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290

Wisselautomaat

Merlin houdt zich al jaren bezig met het distribueren en onderhouden van onder andere geldtesters, machines om geld te wisselen en diverse soorten kluizen.

Merlin heeft cliënten in alle sectoren waar gewerkt wordt met contant geld. Of het nu gaat om geld tellen, controleren, verpakken, wisselen; Merlin is uw partner.

Merlin verkoopt diverse automaten om geld te wisselen. We hebben bijvoorbeeld de eigen maatwerk PIN Wisselautomaat in ons assortiment. Dit is een stevige en krachtige wisselautomaat, welke geld biljetten en/of munten kan wisselen naar 2 munten. Maar we hebben bijvoorbeeld ook de Dual Coin Wisselautomaat in ons assortiment. Een degelijke machine om geld biljetten en/of munten te wisselen naar munten of een penning. Tevens zijn bijna alle automaten uit ons assortiment uit te breiden met verschillende opties.

Via de site kunt u een brochure aanvragen van de automaat waar u interesse in heeft. Indien u wenst kunt u bij ons ook referenties en contactpersonen opvragen. 

Voor meer informatie over automaten om geld te wisselen, kunt u het formulier voor info aanvraag invullen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0346-265424.

 

Vacatures

pand maarssen

Merlin groeit stormachtig! Wil jij werken aan producten die je straks overal tegenkomt? Kom dan ons topteam versterken en kijk op onze vacature pagina.

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn op dit moment 2 vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2017 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.